Like Tree19Likes

IPTV Boxes - 2018 Reviews

Reply
Page 6 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast
  1. #51

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Tsim Sha Tsui
    Posts
    3,870

    I wished they would start messing around with channels on UBOX, the other night I had both BT Sports and all the Sky Sports channels, last night all of them gone.


  2. #52

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    35

    Previously had a Htv box and it had great apps. Now using a MXQ pro but having trouble finding apps. What apps are good for latest English movies, tv shows and Cantonese content ? thx


  3. #53

    Join Date
    Mar 2019
    Location
    NT
    Posts
    109
    Quote Originally Posted by Chefinal
    If anyone is interested I do have an Iptv package that works in Hong Kong and mainline China.

    For more information drop me a message I can give you my whatsapp / telegram information and arrange trials for people.

    If there is a problem with this post I apologize as, well.
    does your IPTV service have subtitle options? My current china box (AOK) does not offer English subtitles

  4. #54

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    1,356

    Does anyone know if i can get paid subscribtion to any iptv providers to watch icable and now tv channels without having to directly subscribing from icable/Now?


  5. #55

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    136

    Has anyone experienced remote control problems with the Unblock Tech box? It's only 1 year old Pro version but the box doesn't receive signals from the remote control... It's not a battery problem. So I guess have to use the mouse to navigate the channels, or is there a reinstall fix?


  6. #56

    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Malaysia
    Posts
    185
    Quote Originally Posted by NAMBLA
    Has anyone experienced remote control problems with the Unblock Tech box? It's only 1 year old Pro version but the box doesn't receive signals from the remote control... It's not a battery problem. So I guess have to use the mouse to navigate the channels, or is there a reinstall fix?
    I had such a problem on an older version, about 2~3 years ago. It turned out that the infra-red receiver in the box was broken (the remote itself was still OK). I contacted Unblock and they offered to replace my box. I sent them the broken unit and received a new one. I was happy about how they handled this case.

  7. #57
    bdw
    bdw is online now

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5,408

    I don't know about your particular problem, but a workaround is to install something like Cetusplay. Then you can use your phone as a remote control for your Unblock box.

    https://www.cetusplay.com/

    chuckster007 likes this.

  8. #58

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    136

    Yes that seems to be my problem. Where did you send the box back to? Or who do I contact? Thanks!


  9. #59

    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Malaysia
    Posts
    185
    Quote Originally Posted by NAMBLA
    Yes that seems to be my problem. Where did you send the box back to? Or who do I contact? Thanks!
    I contacted them via Whatsapp (see their website) and explained the problem. Plus, I explained what testing I did to identify that it was the box, not the remote, which was broken. After this conversation they provided me with an address where to ship the box to.

  10. #60

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    136

    With the Unblock box does anyone know how to get all the apps like UBTV and UBVOD back after a factory reset? Asking for a friend, he didn't realise you don't need to factory reset if apps aren't loading, you can simply uninstall and reinstall the not loading apps. Is there apk files anywhere or a bulk installer? Thanks for any help.


Reply
Page 6 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast