Like Tree21Likes

Error 1020 Messages

Reply
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
  1. #31

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    薄扶林
    Posts
    43,603

    Update: This one is going to be interesting and non-trivial to figure out. There is one (more may be dozens) badly configured crawler of sorts that is coming in via come Smartone, HK Telecom and Hutchison IP ranges.. the automatons detect these and mark those ranges or individual IP addresses as "not good" and will continue to throw image challenges.

    Still not able to detect a meaningful pattern to them .. but do have some "signatures" to play with.

    Elegiaque likes this.

  2. #32
    Quote Originally Posted by hullexile:
    It works fine outside of HK so yet another reason to leave
    Nope, in Portugal on my iphone without VPN I am staring at little planes, trucks etc…(not all the time though, maybe two out of four times, from the exact same network location on my end)
    shri likes this.

  3. #33

    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Malaysia
    Posts
    361

    I wasn't aware of this thread until now. In case it helps: I have no problem logging on from Malaysia.

    shri likes this.

  4. #34

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    薄扶林
    Posts
    43,603

    Some changes have been made in the last hour. Do let me know if the problem continues.. Did notice that about 3.5K visitors were given image challenges in the last 24Hrs...will continue to monitor


  5. #35

    Thumbs up

    I'd hate to speak "too soon" - but the first pages load up without the "Question & Answer" problem when I logged in!



  6. #36

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    猴山
    Posts
    22,406
    Quote Originally Posted by TheBrit:
    Turn off your VPN if you want to skip the capcha challenge.
    No VPN and they still appear. Using a different browser helps.

    Feels like trying to use Amazon in China back in the day. Slow patchy service. Time to 百度贴吧's expat pages?

  7. #37

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    薄扶林
    Posts
    43,603

    Have a few more tweaks to go in later. I think I have it figured out this time. Had a light bulb moment as to why we have this problem... Give me about 4 hours.


  8. #38

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    734

    Ive been getting a lot of 1020 errors and having to choose pictures with airplanes lately as well - not using vpn - IPs are my mobile phone and landline in Taiwan.


  9. #39

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Sha Tin, New Territories
    Posts
    469

    Anytime I use Firefox, i get the capcha screen on geoexpat. Chrome, and Edge. I don't get this. does this mean Firefox is using VPN?


  10. #40

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7,528

    I've never had any problems the last week from Australia


Reply
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast