Like Tree10Likes

Sitewide Errors - Javascript / Image Uploads / Classifieds / Jobs

Reply
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
  1. #11

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    薄扶林
    Posts
    43,603

    Sitewide Errors - Javascript / Image Uploads / Classifieds / Jobs

    There seems to be something wrong with a bunch of javascript running on GeoExpat.

    - Not sure what this is related to. We're looking at this.
    - The forums disappearing thread might be related to this: https://geoexpat.com/forum/39/thread361923.html
    - Working on it .. don't have an ETA for a fix at the moment

    If you need a classified ad fixed / images added - please forward your images to [email protected]


  2. #12

    Join Date
    May 2013
    Location
    West of the sun
    Posts
    1,444

    Looks like many 403 errors on your js files (bootstrap.js, etc).

    shri likes this.

  3. #13

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    薄扶林
    Posts
    43,603

    Looks like one of those murphy's law things...

    Will attempt to fix later.. still no clue what is going on.


  4. #14

    same issue here! chrome. win 10.


  5. #15

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    薄扶林
    Posts
    43,603
    Quote Originally Posted by Shiojiri Hiro:
    same issue here! chrome. win 10.
    How long have you had this problem for?

  6. #16

    since tuesday afternoon i think. Assumed it was my work laptop playing up until i saw this post today!

    Just to add - the topics disappear only when i hover my mouse over the links on the page. they appear fine when the page loads.

    Quote Originally Posted by shri:
    How long have you had this problem for?
    shri likes this.

  7. #17

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,023

    The Quote/Like notification shows up, but I cannot click it to direct me to the page. Not sure if its just me...


  8. #18

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    薄扶林
    Posts
    43,603

    Can you guys let me know what browser / OS you're on?

    If possible attach a screenshot?


  9. #19

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    薄扶林
    Posts
    43,603

    I think some of the problems might have been due to the firewall acting up.... decided to go sentient or a new rule was added / turned on / default was changed.

    Thanks to @SirNotAppearing for spotting the cause of some errors.

    No guarantee the problems are fixed... but it is definitely something that should not have been happening.


  10. #20

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    薄扶林
    Posts
    43,603

    Small chance this issue is fixed.

    Hit refresh on the home page and try again please?

    AClass likes this.

Reply
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast