Like Tree10Likes

Sitewide Errors - Javascript / Image Uploads / Classifieds / Jobs

Reply
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
  1. #1

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Tri-State
    Posts
    8,979

    Forum topics disappear

    When on the main page, when I put my cursor over the threads in the "Forum" section, the threads disappear in the oddest way . . . it looks like they are being rolled up in a scroll.

    Shiojiri Hiro likes this.

  2. #2

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    薄扶林
    Posts
    43,572

    Browser and OS?


  3. #3

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Tri-State
    Posts
    8,979

    Chrome. Version 94.0.4606.71 (Official Build) (64-bit)
    Windows 10. Up to date as of today.
    Started about 48 hours ago. It happens with both the track pad and Bluetooth mouse so I don't think it's a quirk of my hardware.

    Last edited by huja; 06-10-2021 at 04:37 AM.

  4. #4

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    薄扶林
    Posts
    43,572

    Weird no changes have been made in about 3-4 days and this is on the hone page and just the forums block?

    Will take a look later when I am fully awake.


  5. #5

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Tri-State
    Posts
    8,979
    Quote Originally Posted by shri:
    Weird no changes have been made in about 3-4 days and this is on the hone page and just the forums block?

    Will take a look later when I am fully awake.
    Yeah, only the Forums block. Weird indeed. If it's only me, then don't stress. Probably something on my end.

  6. #6

    Join Date
    May 2021
    Posts
    6

    Same thing happening here too, using Vivaldi browser 4.2.2406.54. Link disappears as soon as the mouse pointer moves off the link you were hovering over. Doesn't happen when using a "New Private Window" in Chrome. Have tried disabling all ad blockers and cleared cookies, no difference.

    shri likes this.

  7. #7

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    薄扶林
    Posts
    43,572

    Did test this on a Windows 10 + Chrome combo - no issues.

    Anyone else seeing this?

    @AClass - are you also on Win10?


  8. #8

    Join Date
    May 2021
    Posts
    6

    Yes, on WIN 10, new installation of the OS done yesterday, full format of C: ,removed all partitions & reinstallation of OS/drivers/programs etc (browsers are portable versions so they just got carried over into the new install). Re-installation was a planned project and had nothing to do with the problems being experienced here.
    My other Vivaldi browser doesn't have any problems


  9. #9

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Tri-State
    Posts
    8,979

    @shri
    Sent you a link to a video of the thread topics disappearing.

    shri likes this.

  10. #10

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    薄扶林
    Posts
    43,572
    Quote Originally Posted by huja:
    @shri
    Sent you a link to a video of the thread topics disappearing.
    Thanks. Will have to look at this tomorrow. I think I know what might be happening.
    huja and AClass like this.

Reply
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast