Like Tree10Likes

Bulgarian society in Hong Kong

Closed Thread
Page 10 of 10 FirstFirst ... 2 7 8 9 10

Ok wan cai stava , shte pusna signal kato sum tam, so skoro

Zdraveite,

Ima li zhelaeshti da glasuvat? Za da se otvori sektsia, traibva da se podadat nai-malko 40 zayavlenia:

Излез и гласувай - За повече избирателни секции в чужбина

Srokut e do 9ti sept.

Zdraveite i Chestit 3ti Mart!!!
    Ima li niakoi vse oshte jiveesht v Hong Kong? Otkakto sym tuk oshte ne sym sreshtala nito edin synarodnik a mnogo mi se govori s niakoi na rodnia ezik Pishete ako ste naokolo, moje da napravim meetup
    Veronika

Zdravei Veronika,
    Tuk sum ot mnogo godini. Vinagi e imalo bulgari. Predi 3-4 godini imashe subirane za 8mi mart, sled tova mislia che v HK i Shenzhen se subiraha da praznuvat Velikden.
    Shte se radvam da se zapoznaem. Ne znam dali vse oshte niakoi chete tozi 'thread' v Geoexpat, pishete ako sledite suobshteniata.
    Vessela

Здравейте,
    за тези от нас които не ползват файсбук и нямат още контакт в ХК - ще има Великденско парти.
    Както винаги обявявам тук в последният момент.
    Здравейте,
    Последни подробности за Събота

ВЕЛИКДЕНСКО ПАРТИ
    Старт: 17:00

КРЪЖОК " красив бияч"
    Старт: 15:30

Адрес: 8 First Street, Island Crest Building, Sai Ying Pun.
    How to get here: MTR to Sai Ying Pun station, then exit to First Str (lifts from underground will take you to First str, then turn RIGHT, walk 50 meters).

Когато пристигнете: Кажете на портиера, че сте за парти. Той вероятно ще ви запише в книгата на гости. Качете се с асансьора до етаж "P" . Друг портиер ще покаже къде е градинката.

Контакт: Milena paleva
    Моб: 6747 4240

ЗА ПАРТИТО:
    Всеки да носи каквото иска да изпече и да изпие.
    От Оги (домакинът):
    "поканвам да доведете ваще половинки, тепърви гаджета, или някой на който искате да покажете част от Българската култура и обичаи."
    Наема на мястото - 1440$
    Съдове, чаши, салфетки - Оги ще купи и ще поделим разхода.

ЗА КРЪЖОКА

Ще има 35 -40 сварени топли яйца, боя и нарязани дамски чорапи Друго - проявете креативност

С нетърпение,
    Милена

Здравейте,
    наближават избори в България. Възможно е да упражним правото ни на гласуване ако се подадат минимум 60 заявления. Това е линкът за заявление:

Централна избирателна комисияhttps://www.cik.bg/bg/pvr2016/foreign/submit (Teile von CM Browser)

Здравейте,

Преди няколко седмици бяха задържани трима българи в Хонгконг обвинени в измама с банкови карти.

От посолството търсеха съдействие за превод по време на разпитите. Аз се отзовах, но няма да имам възможност да помогна по време на процеса.

Ако някой има желание и възможност да превежда български - английски моля да ми пише лично съобщеие. Превода ще се заплати. Процеса е насрочен на 8 юли 2019.

Closed Thread
Page 10 of 10 FirstFirst ... 2 7 8 9 10