Ok wan cai stava
, shte pusna signal kato sum tam, so skoro
Ok wan cai stava
, shte pusna signal kato sum tam, so skoro
Zdraveite,
Ima li zhelaeshti da glasuvat? Za da se otvori sektsia, traibva da se podadat nai-malko 40 zayavlenia:
Излез и гласувай - За повече избирателни секции в чужбина
Srokut e do 9ti sept.
Zdraveite i Chestit 3ti Mart!!!
Ima li niakoi vse oshte jiveesht v Hong Kong? Otkakto sym tuk oshte ne sym sreshtala nito edin synarodnik a mnogo mi se govori s niakoi na rodnia ezikPishete ako ste naokolo, moje da napravim meetup
Veronika
Zdravei Veronika,
Tuk sum ot mnogo godini. Vinagi e imalo bulgari. Predi 3-4 godini imashe subirane za 8mi mart, sled tova mislia che v HK i Shenzhen se subiraha da praznuvat Velikden.
Shte se radvam da se zapoznaem. Ne znam dali vse oshte niakoi chete tozi 'thread' v Geoexpat, pishete ako sledite suobshteniata.
Vessela
Здравейте,
за тези от нас които не ползват файсбук и нямат още контакт в ХК - ще има Великденско парти.
Както винаги обявявам тук в последният момент.
Здравейте,
Последни подробности за Събота
ВЕЛИКДЕНСКО ПАРТИ
Старт: 17:00
КРЪЖОК " красив бияч"
Старт: 15:30
Адрес: 8 First Street, Island Crest Building, Sai Ying Pun.
How to get here: MTR to Sai Ying Pun station, then exit to First Str (lifts from underground will take you to First str, then turn RIGHT, walk 50 meters).
Когато пристигнете: Кажете на портиера, че сте за парти. Той вероятно ще ви запише в книгата на гости. Качете се с асансьора до етаж "P" . Друг портиер ще покаже къде е градинката.
Контакт: Milena paleva
Моб: 6747 4240
ЗА ПАРТИТО:
Всеки да носи каквото иска да изпече и да изпие.
От Оги (домакинът):
"поканвам да доведете ваще половинки, тепърви гаджета, или някой на който искате да покажете част от Българската култура и обичаи."
Наема на мястото - 1440$
Съдове, чаши, салфетки - Оги ще купи и ще поделим разхода.
ЗА КРЪЖОКА
Ще има 35 -40 сварени топли яйца, боя и нарязани дамски чорапиДруго - проявете креативност
С нетърпение,
Милена
Здравейте,
наближават избори в България. Възможно е да упражним правото ни на гласуване ако се подадат минимум 60 заявления. Това е линкът за заявление:
Централна избирателна комисияhttps://www.cik.bg/bg/pvr2016/foreign/submit (Teile von CM Browser)
Здравейте,
Преди няколко седмици бяха задържани трима българи в Хонгконг обвинени в измама с банкови карти.
От посолството търсеха съдействие за превод по време на разпитите. Аз се отзовах, но няма да имам възможност да помогна по време на процеса.
Ако някой има желание и възможност да превежда български - английски моля да ми пише лично съобщеие. Превода ще се заплати. Процеса е насрочен на 8 юли 2019.